SD ordförande utnyttjar tusen våldtäktsoffer för att hetsa mot muslimer

janalund10

Hemsidan SD-ordföranden länkar till heter ”The Muslim Issue” (Fritt översatt till svenska: Muslimfrågan). Bara namnet på hemsidan borde få vem som helst att höja på ögonbrynen och tänka på nazisternas motsvarighet under ”Tredje riket”. Judefrågan. Men inte SD-Kävlinges ordförande, Jana Lund. Hon verkar inte reflektera över det där med källkritik och obehagliga sammanträffanden. Men med tanke på hennes tidigare uttalanden och spridande av grovt rasistiska länkar på Facebook så krävs det inget geni till att förstå varför.

Artikeln i sig gör gällande att 300 barn och 700 kvinnor har blivit våldtagna i Stockholm under årets sju första månader 2013. Av muslimer. Ja ni läste rätt, av muslimer.

Sidan som är engelskspråkig försöker göra sken av att vara seriös genom att ange källhänvisningar. Bland annat så länkar man till BRÅ och till en artikel från Sveriges Radio.

Då ingen statistik förs på människors etniska bakgrund eller religionstillhörighet i Sverige (ja förutom i olagliga register hos Polisen det vill säga) så har jag svårt att se hur ”Muslimfrågan” får de här källorna till att handla om muslimer. Det hade stridit mot svensk lag att börja föra register över vilken religion våldtäktsmän tillhör. Går man in på SR-länken så nämns inte ordet muslim en enda gång. Det enda som konstateras är att antalet våldtäkter mot barn har ökat med 16 procent i Stockholm. Men men, låt oss i sann rasistisk anda anta att gärningsmännen är muslimer av rent fördomsfulla skäl som baseras på det där som Sverigedemokrater och en del liberala debattörer förnekar existensen av, det vill säga, strukturell rasism.

Denna SD-ordförande använder tusen våldtäktsoffers lidande för att sprida rasism.
Jag är nog inte ensam om att äcklas över den bild Jana Lund väljer att förmedla.

Nolltolerans? Avgör själv.

Annonser

En reaktion på ”SD ordförande utnyttjar tusen våldtäktsoffer för att hetsa mot muslimer

  1. Vad är en sån där muslimsk våldtäkt som sidan ”Muslimproblemet” talar om? Vänds offret mot Mekka samtidigt som våldtäktsmannen ber en bön?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s